160*600 sol
Sitenin sağ 160 600

BAFRA TSO BAŞKANI SERDAL SEFA KOCABAŞ'TAN TEŞEKKÜR!

EKONOMİ 02.10.2022 - 13:09, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:16
 

BAFRA TSO BAŞKANI SERDAL SEFA KOCABAŞ'TAN TEŞEKKÜR!

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinde Bafra, Alaçam, 19 Mayıs ve Yakakent ilçelerindeki iş insanlarının desteğini alarak, büyük bir farkla başkanlığı kazanan Serdal Sefa Kocabaş, yayınladığı ilk mesajında birlik ve beraberlik mesajı vererek, değişim ve gelişim sürecinin başladığını vurguladı.
Bafra Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinde büyük bir üstünlük sağlayarak seçimi kazanan Serdal Sefa Kocabaş, yayınladığı mesajında; Bafra, Alaçam, 19 Mayıs ve Yakakent İlçelerinin iş insanlarına teşekkür etti. Bafra TSO'nun yeni başkanı Serdal Sefa Kocabaş ilk açıklamasında birlik ve beraberlik mesajları vererek, "Değişim süreci başladı. Bu seçimin kazananı Bafra, Alaçam, 19 Mayıs ve Yakakent ilçelerimizin iş insanları olmuştur" dedi.   "BAŞARILI İŞLERE İMZA ATACAĞIZ" Seçim sürecinde “Bafra, Alaçam, 19 Mayıs ve Yakakent” ilçeleri için “Değişim Zamanı” sloganıyla dikkat çeken ve gerçekleşen seçimi büyük bir farkla kazanan Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Serdal Sefa Kocabaş, “Bafra TSO için bir değişim sürecinin şart olduğuna inanıyorduk. Bu anlamda bölgemizin iş dünyasının da desteğini arkamıza alarak seçimlere girdik. “Değişim Zamanı” sloganıyla girdiğimiz bu seçimden, büyük bir destek alarak çıktık ve Bafra TSO için değişim sürecini başlattık. Şimdi bölge iş insanımızı yakından ilgilendiren çalışmalarımızla, projelerimizle çalışmaya başlıyoruz. İnanıyorum ki bu güçlü ekip ile Bafra Ticaret ve Sanayi Odası çatısı altında çok başarılı imza atacağız” şeklinde konuştu.   BÜYÜK DESTEĞE TEŞEKKÜR! Seçimlerin bir bayrak yarışı olduğuna dikkat çeken Bafra TSO’nun yeni başkanı Serdal Sefa Kocabaş, “Dostça bir seçim sürecini geride bıraktık. Bizler seçimlerin birer bayrak yarışı olduğuna inanıyoruz. Bafra, Alaçam, 19 Mayıs ve Yakakent ilçelerimizi yakından ilgilendiren bu seçim sürecinde de, etik çizgisinden çıkmadan bir mücadele ortaya koyuldu. Seçimi sandıkta biz kazandık ancak bu seçimin asıl kazananı iş insanlarımız, ilçelerimizin ticari hayatı, istihdamı olmuştur. Bafra TSO çatısı altında uzun yıllardır hizmet veren Göksel Başar ve ekibine bugüne kadar yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum. Asıl büyük teşekkürü, bize inanan ve güvenen, bu güvenini oylarına yansıtarak büyük bir farkla seçimleri kazanmamızı sağlayan oda üyelerimize sunuyorum” dedi.   "BİRLİKTE KARAR VERİP, BİRLİKTE UYGULAYACAĞIZ" Seçim sürecinde verdikleri sözlerin hızla yerine getirilmesi için düğmeye bastıklarına dikkat çeken Bafra TSO Başkanı Serdal Sefa Kocabaş, "Bu değişimin olacağına inanan çok güçlü bir ekiple seçim sürecini geçirdik. Bu süreçte iş insanlarımıza verdiğimiz sözler, değişim vurgularımız vardı. Şimdi bu sözlerimizi birer birer hayata geçirme sürecini başlatıyoruz. Verdiğimiz her sözün arkasındayız. Bizim için Bafra, Alaçam, 19 Mayıs ve Yakakent İlçeleri büyük bir ailenin güçlü birer bireyi gibi. Bu büyük aile bundan sonra birlik içerisinde olacak, birlikte karar verip, birlikte hareket edecek. Bafra TSO çatısı altındaki bu güçlü aile bölgemizin ticaretine, sanayisine, tarımına, ekonomisine, istihdamdına katkı sağlayacak çalışmalarımızla ve projelerimizle yola çıkıyoruz. Seçim sonuçlarının hepimiz için hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyoruz" diye konuştu.
Bafra Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinde Bafra, Alaçam, 19 Mayıs ve Yakakent ilçelerindeki iş insanlarının desteğini alarak, büyük bir farkla başkanlığı kazanan Serdal Sefa Kocabaş, yayınladığı ilk mesajında birlik ve beraberlik mesajı vererek, değişim ve gelişim sürecinin başladığını vurguladı.

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinde büyük bir üstünlük sağlayarak seçimi kazanan Serdal Sefa Kocabaş, yayınladığı mesajında; Bafra, Alaçam, 19 Mayıs ve Yakakent İlçelerinin iş insanlarına teşekkür etti. Bafra TSO'nun yeni başkanı Serdal Sefa Kocabaş ilk açıklamasında birlik ve beraberlik mesajları vererek, "Değişim süreci başladı. Bu seçimin kazananı Bafra, Alaçam, 19 Mayıs ve Yakakent ilçelerimizin iş insanları olmuştur" dedi.

 

"BAŞARILI İŞLERE İMZA ATACAĞIZ"
Seçim sürecinde “Bafra, Alaçam, 19 Mayıs ve Yakakent” ilçeleri için “Değişim Zamanı” sloganıyla dikkat çeken ve gerçekleşen seçimi büyük bir farkla kazanan Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Serdal Sefa Kocabaş, “Bafra TSO için bir değişim sürecinin şart olduğuna inanıyorduk. Bu anlamda bölgemizin iş dünyasının da desteğini arkamıza alarak seçimlere girdik. “Değişim Zamanı” sloganıyla girdiğimiz bu seçimden, büyük bir destek alarak çıktık ve Bafra TSO için değişim sürecini başlattık. Şimdi bölge iş insanımızı yakından ilgilendiren çalışmalarımızla, projelerimizle çalışmaya başlıyoruz. İnanıyorum ki bu güçlü ekip ile Bafra Ticaret ve Sanayi Odası çatısı altında çok başarılı imza atacağız” şeklinde konuştu.

 

BÜYÜK DESTEĞE TEŞEKKÜR!
Seçimlerin bir bayrak yarışı olduğuna dikkat çeken Bafra TSO’nun yeni başkanı Serdal Sefa Kocabaş, “Dostça bir seçim sürecini geride bıraktık. Bizler seçimlerin birer bayrak yarışı olduğuna inanıyoruz. Bafra, Alaçam, 19 Mayıs ve Yakakent ilçelerimizi yakından ilgilendiren bu seçim sürecinde de, etik çizgisinden çıkmadan bir mücadele ortaya koyuldu. Seçimi sandıkta biz kazandık ancak bu seçimin asıl kazananı iş insanlarımız, ilçelerimizin ticari hayatı, istihdamı olmuştur. Bafra TSO çatısı altında uzun yıllardır hizmet veren Göksel Başar ve ekibine bugüne kadar yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum. Asıl büyük teşekkürü, bize inanan ve güvenen, bu güvenini oylarına yansıtarak büyük bir farkla seçimleri kazanmamızı sağlayan oda üyelerimize sunuyorum” dedi.

 

"BİRLİKTE KARAR VERİP, BİRLİKTE UYGULAYACAĞIZ"
Seçim sürecinde verdikleri sözlerin hızla yerine getirilmesi için düğmeye bastıklarına dikkat çeken Bafra TSO Başkanı Serdal Sefa Kocabaş, "Bu değişimin olacağına inanan çok güçlü bir ekiple seçim sürecini geçirdik. Bu süreçte iş insanlarımıza verdiğimiz sözler, değişim vurgularımız vardı. Şimdi bu sözlerimizi birer birer hayata geçirme sürecini başlatıyoruz. Verdiğimiz her sözün arkasındayız. Bizim için Bafra, Alaçam, 19 Mayıs ve Yakakent İlçeleri büyük bir ailenin güçlü birer bireyi gibi. Bu büyük aile bundan sonra birlik içerisinde olacak, birlikte karar verip, birlikte hareket edecek. Bafra TSO çatısı altındaki bu güçlü aile bölgemizin ticaretine, sanayisine, tarımına, ekonomisine, istihdamdına katkı sağlayacak çalışmalarımızla ve projelerimizle yola çıkıyoruz. Seçim sonuçlarının hepimiz için hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyoruz" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve memleketsamsun.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.