160*600 sol
Sitenin sağ 160 600

BARIŞ YARKADAŞ, SAMSUN VEKİLİNİ İFŞA ETTİ!

09.09.2022 - 13:26, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:16
 

BARIŞ YARKADAŞ, SAMSUN VEKİLİNİ İFŞA ETTİ!

CHP'li Gürsel Tekin tarafından söylenen, "HDP'ye bakanlık verilebilir" sözlerinin ardından çıkan tartışmaları, "HDP'nin verdiği oylarla kazanılan belediyelerden İYİ Partililer ihale alıyor" sözleriyle başka bir boyuta taşıyan CHP'li Barış Yarkadaş o ismi açıkladı; Bedri Yaşar!
CHP'li Gürsel Tekin'in "HDP'ye bakanlık verilebilir" sözlerine İYİ Parti'den gelen tepkiler sonrası eski CHP Milletvekili Gazeteci Barış Yarkadaş'ın, "HDP'nin verdiği oyla kazanılan belediyelerden İYİ Partililer ihaleler aldılar" şeklindeki açıklamasının ardından İYİ Partililer Yarkadaş'tan şikayetçi olmuştu! Yarkadaş bu kez belgelerle konuşarak, İYİ Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar'ın Ankara Büyükşehir Belediyesinden ihale aldığını açıkladı.   İYİ Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar'ın sahibi olduğu şirketin, Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden 107 Milyon 29 Bin TL'lik ihale aldığını açıklayan Barış Yarkadaş, "Bedri Yaşar aynı zamanda Türkiye Büyük Millet Meclisi KİT Komisyonu'nda üye olarak çalışıyor. Yani belediyelerin kamu kurumlarının, kamu iktisadi teşekküllerinin ihalelerini, harcamalarını, yatırımlarını denetleyen bir makamda. İYİ Partide Koray Aydın ve Yavuz Ağıralioğlu'na yakınlığıyla bilinen Samsun Milletvekili Bedri Yaşar, sahibi olduğu Oğuzata Mimarlık Mühendislik firması aracılığıyla Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden 107 milyon 29 bin tl'lik ihale almış. 2021 yılının mart ayında. Bu da belgesi" diye konuştu.   TV 100'de yayınlanan Sağlı Sollu programına konuk olan ve sert açıklamalarıyla dikkat çeken CHP'li Barış Yarkadaş, İYİ Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar'ın ihale alan firmada 2020 yılına kadar yönetim kurulu üyesi olduğunu, çocuklarının da halen şirketin ortağı olduğunu iddia etti. "2021 yılının Mart ayında ve Sayın Yaşar firmada 29 Mayıs 2020'ye kadar yönetim kurulu üyesi. Çocukları da bu şirketin ortağı ve şu belgede gördüğünüz üzere sayın yaşarın şirketi 107 milyonluk ihale alıyor" şeklinde konuştu.
CHP'li Gürsel Tekin tarafından söylenen, "HDP'ye bakanlık verilebilir" sözlerinin ardından çıkan tartışmaları, "HDP'nin verdiği oylarla kazanılan belediyelerden İYİ Partililer ihale alıyor" sözleriyle başka bir boyuta taşıyan CHP'li Barış Yarkadaş o ismi açıkladı; Bedri Yaşar!

CHP'li Gürsel Tekin'in "HDP'ye bakanlık verilebilir" sözlerine İYİ Parti'den gelen tepkiler sonrası eski CHP Milletvekili Gazeteci Barış Yarkadaş'ın, "HDP'nin verdiği oyla kazanılan belediyelerden İYİ Partililer ihaleler aldılar" şeklindeki açıklamasının ardından İYİ Partililer Yarkadaş'tan şikayetçi olmuştu! Yarkadaş bu kez belgelerle konuşarak, İYİ Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar'ın Ankara Büyükşehir Belediyesinden ihale aldığını açıkladı.

 

İYİ Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar'ın sahibi olduğu şirketin, Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden 107 Milyon 29 Bin TL'lik ihale aldığını açıklayan Barış Yarkadaş, "Bedri Yaşar aynı zamanda Türkiye Büyük Millet Meclisi KİT Komisyonu'nda üye olarak çalışıyor. Yani belediyelerin kamu kurumlarının, kamu iktisadi teşekküllerinin ihalelerini, harcamalarını, yatırımlarını denetleyen bir makamda. İYİ Partide Koray Aydın ve Yavuz Ağıralioğlu'na yakınlığıyla bilinen Samsun Milletvekili Bedri Yaşar, sahibi olduğu Oğuzata Mimarlık Mühendislik firması aracılığıyla Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden 107 milyon 29 bin tl'lik ihale almış. 2021 yılının mart ayında. Bu da belgesi" diye konuştu.

 

TV 100'de yayınlanan Sağlı Sollu programına konuk olan ve sert açıklamalarıyla dikkat çeken CHP'li Barış Yarkadaş, İYİ Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar'ın ihale alan firmada 2020 yılına kadar yönetim kurulu üyesi olduğunu, çocuklarının da halen şirketin ortağı olduğunu iddia etti. "2021 yılının Mart ayında ve Sayın Yaşar firmada 29 Mayıs 2020'ye kadar yönetim kurulu üyesi. Çocukları da bu şirketin ortağı ve şu belgede gördüğünüz üzere sayın yaşarın şirketi 107 milyonluk ihale alıyor" şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve memleketsamsun.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.