160*600 sol
Sitenin sağ 160 600

GIDA BORSASINDA TURNUVA HEYECANI

SPOR 29.06.2022 - 14:54, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:16
 

GIDA BORSASINDA TURNUVA HEYECANI

Samsun’da Gıda Borsası esnafının ilk kez düzenlediği ve geleneksel hale getirmeyi planladığı Gıda Borsası Futbol Turnuvası başladı.
  Samsun Gıda Borsası Sitesi esnafının organizasyonunda bu yıl ilk kez düzenlenen Gıda Borsası Futbol Turnuvası başladı. Takımların şampiyon olmak için kıyasıya mücadele ettiği turnuva, heyecanlı anlara ev sahipliği yapıyor. Samsun Kadıköyspor Kulübü Spor Tesislerinde gerçekleşen açılış maçı ile start verilen turnuvada, şehrin tanınmış spor insanlarından Hakem Ali Gürler düdük çalıyor.   Samsun Gıda Borsası Sitesi Yöneticisi Servet Tuzcu, turnuvayı ilk kez düzenlediklerini ve geleneksel hale getirmeyi planladıklarını belirtti. Servet Tuzcu, "Gıda Borsası Sitesi olarak, başarılı bir sportif faaliyete imza atmak istedik. Katılım bizleri son derece mutlu etti. Tüm takımlara başarılar diliyoruz. Site esnafı olarak böyle güzel bir etkinliği gerçekleştirmekten dolayı son derece mutluyuz" dedi.  
Samsun’da Gıda Borsası esnafının ilk kez düzenlediği ve geleneksel hale getirmeyi planladığı Gıda Borsası Futbol Turnuvası başladı.
 
Samsun Gıda Borsası Sitesi esnafının organizasyonunda bu yıl ilk kez düzenlenen Gıda Borsası Futbol Turnuvası başladı. Takımların şampiyon olmak için kıyasıya mücadele ettiği turnuva, heyecanlı anlara ev sahipliği yapıyor. Samsun Kadıköyspor Kulübü Spor Tesislerinde gerçekleşen açılış maçı ile start verilen turnuvada, şehrin tanınmış spor insanlarından Hakem Ali Gürler düdük çalıyor.
 
Samsun Gıda Borsası Sitesi Yöneticisi Servet Tuzcu, turnuvayı ilk kez düzenlediklerini ve geleneksel hale getirmeyi planladıklarını belirtti. Servet Tuzcu, "Gıda Borsası Sitesi olarak, başarılı bir sportif faaliyete imza atmak istedik. Katılım bizleri son derece mutlu etti. Tüm takımlara başarılar diliyoruz. Site esnafı olarak böyle güzel bir etkinliği gerçekleştirmekten dolayı son derece mutluyuz" dedi.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve memleketsamsun.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.