160*600 sol
Sitenin sağ 160 600

GÜLCAN ALTAN'DAN UNUTULMAZ SAMSUN KONSERİ

MAGAZİN 02.10.2022 - 16:09, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:16
 

GÜLCAN ALTAN'DAN UNUTULMAZ SAMSUN KONSERİ

Ünlü Çerkes Sanatçı Gülcan Altan, Samsunlu çerkeslere unutulmaz bir konser verdi.
Adige Kültür Derneği tarafından Vedat Türkali Kültür Merkezinde çerkes kültürünü yaşatmak ve çerkesler arasındaki bağları güçlendirmek adına etkinlik düzenlendi. Etkinlikte çerkes sanatçı Gülcan Altan sahneye çıkarak muhteşem bir konser verdi.   Etkinliğin açılış konuşmasını yapan Adige Kültür Derneği Başkanı Hatice Özer, çerkes kültürünü yaşatmak adına çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek, "Adige Kültür Derneği olarak kültürümüzü ve dilimizi yaşatmak istiyoruz. Bu kapsamda etkinlikler düzenleyerek Samsun'da yaşayan çerkesleri bir araya getirmeye çalışıyoruz. Bizleri kırmayarak gecemize katılan sanatçı Gülcan Altan'a teşekkür ediyoruz" dedi.   Konuşmaların ardından çerkes dans gösteri yapıldı. Daha sonra sahneye çıkan çerkes sanatçı Gülcan Altan, Türkçe ve Çerkesçe şarkılar söyleyerek geceye katılan Samsunlulara unutulmaz bir konser verdi.  
Ünlü Çerkes Sanatçı Gülcan Altan, Samsunlu çerkeslere unutulmaz bir konser verdi.

Adige Kültür Derneği tarafından Vedat Türkali Kültür Merkezinde çerkes kültürünü yaşatmak ve çerkesler arasındaki bağları güçlendirmek adına etkinlik düzenlendi. Etkinlikte çerkes sanatçı Gülcan Altan sahneye çıkarak muhteşem bir konser verdi.

 

Etkinliğin açılış konuşmasını yapan Adige Kültür Derneği Başkanı Hatice Özer, çerkes kültürünü yaşatmak adına çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek, "Adige Kültür Derneği olarak kültürümüzü ve dilimizi yaşatmak istiyoruz. Bu kapsamda etkinlikler düzenleyerek Samsun'da yaşayan çerkesleri bir araya getirmeye çalışıyoruz. Bizleri kırmayarak gecemize katılan sanatçı Gülcan Altan'a teşekkür ediyoruz" dedi.

 

Konuşmaların ardından çerkes dans gösteri yapıldı. Daha sonra sahneye çıkan çerkes sanatçı Gülcan Altan, Türkçe ve Çerkesçe şarkılar söyleyerek geceye katılan Samsunlulara unutulmaz bir konser verdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve memleketsamsun.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.