160*600 sol
Sitenin sağ 160 600

HATIRAN YETER KİTABI 2. BASKIDA

SPOR 28.06.2022 - 15:56, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:16
 

HATIRAN YETER KİTABI 2. BASKIDA

Şehrin spor simgelerinden olan ve geçtiğimiz yıllarda yıkılan 19 Mayıs Stadyumunun anlatıldığı 'Hatıran Yeter' kitabının 2. baskısı için Eflatun Kitap Kafe'de dev bir buluşma düzenlenecek.
Yıkılan 19 Mayıs Stadyumu’nun anlatıldığı Yusuf Demircioğlu tarafından derlenerek hazırlanan “Hatıran Yeter” kitabının genişletilmiş 2. baskısı için 2 Temmuz 2022 Cumartesi günü, kitaba yazılarıyla katkı sağlayan Samsunsporlu isimlerin de katılımıyla etkinlik ve imza günü gerçekleştirilecek.   Samsunspor’un eski futbolcularının da katılacağı etkinlik Eflatun Kitap Kafe'de gerçekleştirilecek. Yusuf Demircioğlu tarafından derlenerek hazırlanan “Hatıran Yeter” kitabı bir facebook duvar yazısından başlayarak oluşan bir serüvene sahip. Yıkılan 19 Mayıs Stadyumu’nda yaşanan hatıralar akıcı bir dille okuyucuya sunuluyor.  Yusuf Demircioğlu, kitaba gösterilen ilgi karşısında duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “ Biz bu kitap ile şehrin kent tarihine ilişkin önemli bir mekanı tarihe not düştük.  Bu 19 Mayıs Stadyumu yerine başka önemli bir yer de olabilirdi. Önemli olan kent hafızasına ilişkin hatıra ve anıların kaybolmaması. Bugün 19 Mayıs Stadyumu yerinde değil. Evet, ama hatıraları belleğimizde. Çocukluğunu 19 Mayıs Stadyumu’nda geçirenler, çocuklarının ellerinden tutarak yine o stada maç izlemeye götürdüler. Nasıl ki çocuklarımızın doğumundan itibaren tüm anılarını hatırlıyorsak bu şehrin taraftarı olarak da 19 Mayıs Stadyumu’ndaki hatıralarımızın da kaybolmasına izin veremezdik” şeklinde konuştu.
Şehrin spor simgelerinden olan ve geçtiğimiz yıllarda yıkılan 19 Mayıs Stadyumunun anlatıldığı 'Hatıran Yeter' kitabının 2. baskısı için Eflatun Kitap Kafe'de dev bir buluşma düzenlenecek.

Yıkılan 19 Mayıs Stadyumu’nun anlatıldığı Yusuf Demircioğlu tarafından derlenerek hazırlanan “Hatıran Yeter” kitabının genişletilmiş 2. baskısı için 2 Temmuz 2022 Cumartesi günü, kitaba yazılarıyla katkı sağlayan Samsunsporlu isimlerin de katılımıyla etkinlik ve imza günü gerçekleştirilecek.  

Samsunspor’un eski futbolcularının da katılacağı etkinlik Eflatun Kitap Kafe'de gerçekleştirilecek. Yusuf Demircioğlu tarafından derlenerek hazırlanan “Hatıran Yeter” kitabı bir facebook duvar yazısından başlayarak oluşan bir serüvene sahip. Yıkılan 19 Mayıs Stadyumu’nda yaşanan hatıralar akıcı bir dille okuyucuya sunuluyor. 

Yusuf Demircioğlu, kitaba gösterilen ilgi karşısında duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “ Biz bu kitap ile şehrin kent tarihine ilişkin önemli bir mekanı tarihe not düştük.  Bu 19 Mayıs Stadyumu yerine başka önemli bir yer de olabilirdi. Önemli olan kent hafızasına ilişkin hatıra ve anıların kaybolmaması. Bugün 19 Mayıs Stadyumu yerinde değil. Evet, ama hatıraları belleğimizde. Çocukluğunu 19 Mayıs Stadyumu’nda geçirenler, çocuklarının ellerinden tutarak yine o stada maç izlemeye götürdüler. Nasıl ki çocuklarımızın doğumundan itibaren tüm anılarını hatırlıyorsak bu şehrin taraftarı olarak da 19 Mayıs Stadyumu’ndaki hatıralarımızın da kaybolmasına izin veremezdik” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve memleketsamsun.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.