160*600 sol
Sitenin sağ 160 600

TEKKEKÖY'DE KÖY YAŞAM MERKEZİ

SAMSUN 15.06.2022 - 10:10, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:16
 

TEKKEKÖY'DE KÖY YAŞAM MERKEZİ

Samsun'un Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, Türkiye'de ki 2'inci Köy Yaşam Merkezi'nin ilçelerinde kurulacağını açıkladı.
Tekkeköy Belediyesi Başkanı Togar, Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer'in başlattığı Köy Yaşam Merkezleri Projesi kapsamında ilçelerinde yapılacak okul için protokol imzalandığını söyledi. Samsun ve Türkiye'deki ikinci Köy Yaşam Merkezi'nin Tekkeköy ilçesinde  hayat bulacağını müjdeleyen Hasan Togar, şöyle konuştu: "Hayırsever iş insanları Melek-Kadir Korkmaz çifti tarafından Gökçekaraoğlan İlkokulu-Ortaokulu binasının tüm bakım ve onarımının yaptırılarak Özel Eğitim 1. ve 2. Kademe Uygulama Okuluna dönüştürülmesiyle ilgili protokol imzalandı. Eski okulun tadilatını üstlenerek Özel Eğitim 1. ve 2. Kademe Uygulama okuluna dönüşmesi üstlenen hayırsever iş insanlarımıza teşekkür ederim."
Samsun'un Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, Türkiye'de ki 2'inci Köy Yaşam Merkezi'nin ilçelerinde kurulacağını açıkladı.

Tekkeköy Belediyesi Başkanı Togar, Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer'in başlattığı Köy Yaşam Merkezleri Projesi kapsamında ilçelerinde yapılacak okul için protokol imzalandığını söyledi.

Samsun ve Türkiye'deki ikinci Köy Yaşam Merkezi'nin Tekkeköy ilçesinde  hayat bulacağını müjdeleyen Hasan Togar, şöyle konuştu: "Hayırsever iş insanları Melek-Kadir Korkmaz çifti tarafından Gökçekaraoğlan İlkokulu-Ortaokulu binasının tüm bakım ve onarımının yaptırılarak Özel Eğitim 1. ve 2. Kademe Uygulama Okuluna dönüştürülmesiyle ilgili protokol imzalandı. Eski okulun tadilatını üstlenerek Özel Eğitim 1. ve 2. Kademe Uygulama okuluna dönüşmesi üstlenen hayırsever iş insanlarımıza teşekkür ederim."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve memleketsamsun.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.