160*600 sol
Sitenin sağ 160 600

İbrahim Sandıkçı İftar Sofralarına Konuk Oluyor!

SAMSUN 04.03.2025 - 15:09, Güncelleme: 04.03.2025 - 15:09
 

İbrahim Sandıkçı İftar Sofralarına Konuk Oluyor!

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, Caniklilerin iftar sofralarına konuk olmaya devam ediyor! Çat Kapı İftar programı kapsamında Caniklilerle buluşuyor!
Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, Ramazan ayının manevi atmosferini vatandaşlarla paylaşmaya devam ediyor. 'Çat Kapı İftar' programı kapsamında ilçedeki ailelerin iftar sofralarına misafir olan Başkan Sandıkçı, oruçlarını birlikte açarak vatandaşların talep ve önerilerini dinliyor. Ramazan boyunca bu sıcak buluşmaları sürdüreceklerini belirten Başkan Sandıkçı, "Hemşehrilerimizle aynı sofrada iftar yapıyor, Ramazan-ı Şerif'in bereketini hep birlikte yaşıyoruz" dedi. Canik’te Ramazan Coşkusu Devam Ediyor Canik Belediyesi, Ramazan ayının ruhuna uygun etkinliklerle vatandaşları bir araya getirmeye devam ediyor. Geleneksel Ramazan eğlencelerini yaşatan 'Şehr-i Canik Ramazan Serüveni' ile çocuklar ve aileler keyifli vakit geçirirken, 'Çat Kapı İftar' programı da iftar sofralarında dayanışmayı artırıyor. Başkan Sandıkçı, "Canik’te Ramazan’ın manevi coşkusunu hemşehrilerimizle birlikte yaşıyoruz. Çat Kapı İftar programımızla iftar sofralarına misafir oluyor, birlik ve beraberlik içinde Ramazan’ın sevincini paylaşıyoruz. Ramazan ayımız mübarek, dayanışmamız daim olsun" ifadelerini kullandı. Memleket Samsun Haber Sitesi
Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, Caniklilerin iftar sofralarına konuk olmaya devam ediyor! Çat Kapı İftar programı kapsamında Caniklilerle buluşuyor!

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, Ramazan ayının manevi atmosferini vatandaşlarla paylaşmaya devam ediyor. 'Çat Kapı İftar' programı kapsamında ilçedeki ailelerin iftar sofralarına misafir olan Başkan Sandıkçı, oruçlarını birlikte açarak vatandaşların talep ve önerilerini dinliyor. Ramazan boyunca bu sıcak buluşmaları sürdüreceklerini belirten Başkan Sandıkçı, "Hemşehrilerimizle aynı sofrada iftar yapıyor, Ramazan-ı Şerif'in bereketini hep birlikte yaşıyoruz" dedi.


Canik’te Ramazan Coşkusu Devam Ediyor
Canik Belediyesi, Ramazan ayının ruhuna uygun etkinliklerle vatandaşları bir araya getirmeye devam ediyor. Geleneksel Ramazan eğlencelerini yaşatan 'Şehr-i Canik Ramazan Serüveni' ile çocuklar ve aileler keyifli vakit geçirirken, 'Çat Kapı İftar' programı da iftar sofralarında dayanışmayı artırıyor. Başkan Sandıkçı, "Canik’te Ramazan’ın manevi coşkusunu hemşehrilerimizle birlikte yaşıyoruz. Çat Kapı İftar programımızla iftar sofralarına misafir oluyor, birlik ve beraberlik içinde Ramazan’ın sevincini paylaşıyoruz. Ramazan ayımız mübarek, dayanışmamız daim olsun" ifadelerini kullandı.

Memleket Samsun Haber Sitesi

Samsun HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve memleketsamsun.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.