MHP İlkadım Grubunda Görev Değişiklikleri!
MHP İlkadım Grubunda Görev Değişiklikleri!
İlkadım Belediye Meclisi Başkanvekilliği görevine seçilen Ahmet Çağdaş Çatoğlu, MHP Grup Başkanvekilliği görevini Tunç Demirel'e devretti.
İlkadım Belediye Meclisi MHP Grup Başkanvekiliği görevini sürdüren Ahmet Çağdaş Çatoğlu, bu görevi MHP Meclis Üyesi Tunç Demirel'e devretti. İlkadım Belediye Meclisinde gerçekleştirilen oylamada ise Ahmet Çağdaş Çatoğlu, İlkadım Belediye Meclisi Başkanvekili olarak seçildi.
İlkadım Belediye Meclisinde 7 meclis üyesi ile Milliyetçi Hareket Partisini temsil ettiklerini söyleyen Ahmet Çağdaş Çatoğlu, "Biz büyük ve güçlü bir aileyiz. Her bir meclis üyemiz, kendisine verilen görevi en iyi şekilde yapabilecek bilgi, birikim ve donanıma sahiptir. MHP Grup Başkanvekiliği görevini devralan Tunç Demirel de hep partimizi hem de hemşerilerimizi en iyi şekilde temsil edecektir" dedi.
İlkadım Belediye Meclisi MHP Grup Başkanvekiliği görevini üstlenen Tunç Demirel ise, "Bugüne kadar grup başkanvekili görevini başarıyla sürdüren meclis üyemiz Ahmet Çağdaş Çatoğlu'na emeklerinden dolayı teşekkür ediyor, yeni görevi olan İlkadım Belediye Meclisi Başkan Vekilliği görevinde başarılar diliyorum. MHP grubu olarak bize duyulan güvenin, inancın karşılığını vermek için, tüm arkadaşlarımızla birlikte çalışıyoruz" diye konuştu.
Memleket Samsun Haber Sitesi
Samsun HABERİ
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.



