160*600 sol
Sitenin sağ 160 600

Alperen Köroğlu MHP Siyaset ve Liderlik Okulundan Mezun Oldu

SİYASET 09.12.2025 - 13:49, Güncelleme: 09.12.2025 - 13:49
 

Alperen Köroğlu MHP Siyaset ve Liderlik Okulundan Mezun Oldu

Samsunlu genç iş insanı ve MHP üyesi Alperen Köroğlu, 22.Dönem Siyaset ve Liderlik Okulunu başarıyla tamamlayarak belgesini aldı.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 22.Dönem Siyaset ve Liderlik Okulu tamamlandı. Ülkücü hareket içerisinde son derece önem verilen ve her dönem genç siyasetçilerin eğitildiği siyaset ve liderlik okulunun bu dönemki öğrencileri arasında bir Samsunlu isim de yer aldı. Samsun'da ülkücü camia tarafından sevilen genç iş insanı ve parti üyesi Alperen Köroğlu, 22.Dönem Siyaset ve Liderlik Okulunu başarıyla tamamlayarak belgesini aldı. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin de katıldığı törende belgesini Genel Sekreter Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu'ndan alan Alperen Köroğlu, yaşadığı gurur ve heyecanı dile getirdi. Alperen Köroğlu, "Bilge Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin himayelerinde yürütülen Milliyetçi Hareket Partisi 22.Dönem Siyaset ve Liderlik Okulu’ndan mezun olmuş bulunmaktayım. Bu süreç içinde bizlerden desteğini esirgemeyen , evladı olmaktan onur ve kıvanç duyduğum Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’ye, Siyaset ve Liderlik Okulu’ndan sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Zuhal Topçu’ya, Koordinatörümüz MYK Üyemiz Sayın Turan Şahin’e ve tecrübeleriyle bizlere ışık tutan kıymetli hocalarımıza şükranlarımı sunuyorum. 3 Hilalli Sancağımızın gölgesinde , Liderimiz Devlet Bahçeli Beyefendinin İzinde , Teşkilatımızın emrinde olmaya devam edeceğiz" diye konuştu. Memleket Samsun Haber Merkezi
Samsunlu genç iş insanı ve MHP üyesi Alperen Köroğlu, 22.Dönem Siyaset ve Liderlik Okulunu başarıyla tamamlayarak belgesini aldı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 22.Dönem Siyaset ve Liderlik Okulu tamamlandı. Ülkücü hareket içerisinde son derece önem verilen ve her dönem genç siyasetçilerin eğitildiği siyaset ve liderlik okulunun bu dönemki öğrencileri arasında bir Samsunlu isim de yer aldı.

Samsun'da ülkücü camia tarafından sevilen genç iş insanı ve parti üyesi Alperen Köroğlu, 22.Dönem Siyaset ve Liderlik Okulunu başarıyla tamamlayarak belgesini aldı. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin de katıldığı törende belgesini Genel Sekreter Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu'ndan alan Alperen Köroğlu, yaşadığı gurur ve heyecanı dile getirdi.

Alperen Köroğlu, "Bilge Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin himayelerinde yürütülen Milliyetçi Hareket Partisi 22.Dönem Siyaset ve Liderlik Okulu’ndan mezun olmuş bulunmaktayım. Bu süreç içinde bizlerden desteğini esirgemeyen , evladı olmaktan onur ve kıvanç duyduğum Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’ye, Siyaset ve Liderlik Okulu’ndan sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Zuhal Topçu’ya, Koordinatörümüz MYK Üyemiz Sayın Turan Şahin’e ve tecrübeleriyle bizlere ışık tutan kıymetli hocalarımıza şükranlarımı sunuyorum. 3 Hilalli Sancağımızın gölgesinde , Liderimiz Devlet Bahçeli Beyefendinin İzinde , Teşkilatımızın emrinde olmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Memleket Samsun Haber Merkezi

Samsun HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve memleketsamsun.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.