160*600 sol
Sitenin sağ 160 600

Başkan İbrahim Sandıkçı Öğrencilerle İftarda Buluştu!

SAMSUN 13.03.2025 - 15:15, Güncelleme: 13.03.2025 - 15:15
 

Başkan İbrahim Sandıkçı Öğrencilerle İftarda Buluştu!

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, ortaokul öğrencileriyle iftarda buluşarak, "Öğrencilerle aynı sofrada iftar yapmak bizi mutlu etti" dedi.
Başkan İbrahim Sandıkçı, Kuzey Yıldızı Ortaokulu Öğrencileriyle İftarda Buluştu Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, Ramazan ayının birlik ve beraberlik ruhunu yaşatmak amacıyla Kuzey Yıldızı Ortaokulu öğrencileriyle iftar sofrasında bir araya geldi. Okul bahçesinde düzenlenen etkinliklerle başlayan program, iftar öncesi coşkulu anlara sahne oldu. Başkan Sandıkçı, öğrenciler, öğretmenler ve velilerle sohbet ederek Ramazan ayının manevi atmosferini paylaştı. Ramazan’ın Bereketi Canik’te Paylaşılıyor. İftar öncesinde öğrencilerin yoğun ilgisiyle karşılanan Başkan İbrahim Sandıkçı, onların heyecanına ortak oldu. Çocukların sevgi dolu tezahüratları ise geceye ayrı bir sıcaklık kattı. Program kapsamında öğrencilere eşlik eden Başkan Sandıkçı, Ramazan ayının Canik’te birlik ve beraberlik içinde yaşandığını vurgulayarak şu ifadeleri kullandı, “Canik’imizin dört bir köşesinde Ramazan ayının sevincini ve bereketini paylaşmaya devam ediyoruz. Kuzey Yıldızı Ortaokulu’nda geleneksel hale gelen iftar programında öğrencilerimizle, öğretmenlerimizle ve velilerimizle bir araya gelmekten mutluluk duyduk. Çocuklarımızın gözlerindeki heyecanı görmek, Ramazan’ın manevi atmosferini hep birlikte yaşamak bizim için büyük bir kıvanç. Eğitime yönelik projelerimiz hakkında gelen soruları içtenlikle yanıtladık ve geleceğe dair umut dolu sohbetler gerçekleştirdik. Ramazan ayının manevi huzurunu, dayanışma ruhunu hep birlikte paylaşmaya devam edeceğiz.” Öğrencilerden Başkan Sandıkçı’ya Yoğun İlgi İftar programı boyunca Başkan Sandıkçı ile sohbet eden öğrenciler, sevgi gösterileriyle geceye renk kattı. Programda ayrıca veliler ve öğretmenlerle de bir araya gelen Başkan Sandıkçı, eğitime dair beklentileri ve talepleri dinledi. Etkinliğe Canik İlçe Milli Eğitim Müdürü Zahit Köseoğlu da katılarak öğrencilerle birlikte iftar yaptı. Canik Belediyesi, Ramazan ayının ruhunu yaşatan etkinliklerle, ilçede dayanışma ve kardeşlik kültürünü pekiştirmeye devam ediyor. Memleket Samsun Haber Sitesi
Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, ortaokul öğrencileriyle iftarda buluşarak, "Öğrencilerle aynı sofrada iftar yapmak bizi mutlu etti" dedi.

Başkan İbrahim Sandıkçı, Kuzey Yıldızı Ortaokulu Öğrencileriyle İftarda Buluştu

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, Ramazan ayının birlik ve beraberlik ruhunu yaşatmak amacıyla Kuzey Yıldızı Ortaokulu öğrencileriyle iftar sofrasında bir araya geldi. Okul bahçesinde düzenlenen etkinliklerle başlayan program, iftar öncesi coşkulu anlara sahne oldu. Başkan Sandıkçı, öğrenciler, öğretmenler ve velilerle sohbet ederek Ramazan ayının manevi atmosferini paylaştı.

Ramazan’ın Bereketi Canik’te Paylaşılıyor.
İftar öncesinde öğrencilerin yoğun ilgisiyle karşılanan Başkan İbrahim Sandıkçı, onların heyecanına ortak oldu. Çocukların sevgi dolu tezahüratları ise geceye ayrı bir sıcaklık kattı. Program kapsamında öğrencilere eşlik eden Başkan Sandıkçı, Ramazan ayının Canik’te birlik ve beraberlik içinde yaşandığını vurgulayarak şu ifadeleri kullandı, “Canik’imizin dört bir köşesinde Ramazan ayının sevincini ve bereketini paylaşmaya devam ediyoruz. Kuzey Yıldızı Ortaokulu’nda geleneksel hale gelen iftar programında öğrencilerimizle, öğretmenlerimizle ve velilerimizle bir araya gelmekten mutluluk duyduk. Çocuklarımızın gözlerindeki heyecanı görmek, Ramazan’ın manevi atmosferini hep birlikte yaşamak bizim için büyük bir kıvanç. Eğitime yönelik projelerimiz hakkında gelen soruları içtenlikle yanıtladık ve geleceğe dair umut dolu sohbetler gerçekleştirdik. Ramazan ayının manevi huzurunu, dayanışma ruhunu hep birlikte paylaşmaya devam edeceğiz.”

Öğrencilerden Başkan Sandıkçı’ya Yoğun İlgi
İftar programı boyunca Başkan Sandıkçı ile sohbet eden öğrenciler, sevgi gösterileriyle geceye renk kattı. Programda ayrıca veliler ve öğretmenlerle de bir araya gelen Başkan Sandıkçı, eğitime dair beklentileri ve talepleri dinledi.

Etkinliğe Canik İlçe Milli Eğitim Müdürü Zahit Köseoğlu da katılarak öğrencilerle birlikte iftar yaptı. Canik Belediyesi, Ramazan ayının ruhunu yaşatan etkinliklerle, ilçede dayanışma ve kardeşlik kültürünü pekiştirmeye devam ediyor.

Memleket Samsun Haber Sitesi

Samsun HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve memleketsamsun.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.