160*600 sol
Sitenin sağ 160 600

Eski Bakan ve Eski Başkan Mustafa Demir Vefat Etti!

SAMSUN 06.08.2025 - 11:01, Güncelleme: 06.08.2025 - 11:01
 

Eski Bakan ve Eski Başkan Mustafa Demir Vefat Etti!

Eski Bayındırlık ve İskan Bakanı ve eski Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı olarak görev yapan Mustafa Demir mücadele ettiği kansere yeni düşerek vefat etti.
Eski Bakan ve Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir Hayatını Kaybetti AK Parti Samsun Kurucu İl Başkanı, eski Bayındırlık ve İskan Bakanı, eski Samsun Milletvekili ve son olarak eski Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı olarak görev yapan Mustafa Demir, 2022 yılından bu yana mücadele ettiği hastalığa yenik düşerek 64 yaşında hayatını kaybetti. Demir'in vefatı, siyaset ve Samsun kamuoyunda büyük üzüntüye yol açtı. Kendisi, uzun yıllar boyunca Samsun'a ve ülke siyasetine önemli hizmetlerde bulunmuş bir isim olarak tanınıyordu.   Mustafa Demir'in cenazesi nereden kalkacak, nereye defnedilecek?   Mustafa Demir için ilk tören bugün düzenlenecek. Samsun'daki Cenaze Namazı: Cenaze namazı bugün, 6 Ağustos Çarşamba günü, Samsun'daki Büyük Cami'de ikindi namazını müteakiben kılınacak. Memleketine Uğurlama: Cenazesi, Samsun'daki törenin ardından memleketi olan Trabzon'un Şalpazarı ilçesine götürülecek. Defin Töreni: Demir, yarın, 7 Ağustos Perşembe günü, Şalpazarı'nın Turalıuşağı Mahallesi'nde öğle namazını takiben aile kabristanlığına defnedilecek.
Eski Bayındırlık ve İskan Bakanı ve eski Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı olarak görev yapan Mustafa Demir mücadele ettiği kansere yeni düşerek vefat etti.

Eski Bakan ve Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir Hayatını Kaybetti

AK Parti Samsun Kurucu İl Başkanı, eski Bayındırlık ve İskan Bakanı, eski Samsun Milletvekili ve son olarak eski Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı olarak görev yapan Mustafa Demir, 2022 yılından bu yana mücadele ettiği hastalığa yenik düşerek 64 yaşında hayatını kaybetti.

Demir'in vefatı, siyaset ve Samsun kamuoyunda büyük üzüntüye yol açtı. Kendisi, uzun yıllar boyunca Samsun'a ve ülke siyasetine önemli hizmetlerde bulunmuş bir isim olarak tanınıyordu.

 

Mustafa Demir'in cenazesi nereden kalkacak, nereye defnedilecek?

 

Mustafa Demir için ilk tören bugün düzenlenecek.

  • Samsun'daki Cenaze Namazı: Cenaze namazı bugün, 6 Ağustos Çarşamba günü, Samsun'daki Büyük Cami'de ikindi namazını müteakiben kılınacak.

  • Memleketine Uğurlama: Cenazesi, Samsun'daki törenin ardından memleketi olan Trabzon'un Şalpazarı ilçesine götürülecek.

  • Defin Töreni: Demir, yarın, 7 Ağustos Perşembe günü, Şalpazarı'nın Turalıuşağı Mahallesi'nde öğle namazını takiben aile kabristanlığına defnedilecek.

Samsun HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve memleketsamsun.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.