Atakum Belediyesinden Ramazan Ayı Boyunca Ücretsiz İftar
Atakum Belediyesinden Ramazan Ayı Boyunca Ücretsiz İftar
Atakum Belediyesi, Şehit Ömer Halisdemir Parkı Tesisleri, Ramazan ayı süresince kapılarını ücretsiz iftar hizmeti için halka açtı.
Atakum’da Gönül Sofraları Kuruldu: Ramazan Boyunca Ücretsiz İftar Hizmeti
Atakum Belediyesi, on bir ayın sultanı Ramazan’ın ruhuna uygun bir dayanışma örneği sergileyerek, vatandaşlar için kapsamlı bir iftar programı başlattı. Şehit Ömer Halisdemir Parkı Tesisleri, Ramazan ayı süresince kapılarını ücretsiz iftar hizmeti için halka açtı.
Türkiş’te İftar Yoğunluğu
Cumhuriyet Mahallesi Alparslan Bulvarı üzerinde bulunan tesis, ilk iftar gününde vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Belediyenin usta aşçıları tarafından özenle hazırlanan menülerle oruçlarını açan Atakumlular, tesisin nezih atmosferinde bir araya gelerek Ramazan’ın bereketini paylaştı. Kapasitenin aşılması durumunda ise Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı’ndaki Kent Lokantası’nın da hizmet için hazır tutulacağı belirtildi.
Dayanışma Evlere Kadar Uzandı
Belediye, sadece tesislerde değil, kentin dört bir yanındaki ihtiyaç sahiplerine de ulaşıyor:
Evde Yemek Hizmeti: Yaşlı, kimsesiz ve sağlık sorunları nedeniyle dışarı çıkamayan 100 aileye, iftar menüleri doğrudan evlerine teslim ediliyor.
Mobil Aşevi: Atakum’un farklı noktalarında konumlanan Mobil Aşevi aracılığıyla vatandaşlara sıcak çorba ikramı yapılıyor.
Başkan Serhat Türkel: "Bereketi Beraber Paylaşacağız"
Sosyal belediyecilik anlayışıyla çalışmalarına devam eden Atakum Belediye Başkanı Serhat Türkel, tüm vatandaşları iftar sofralarına davet ederek şunları kaydetti:
“Ramazan ayının huzurunu ve bereketini, usta aşçılarımızın hazırladığı sofralarda hep beraber paylaşacağız. Evde Destek Birimimiz ve Mobil Aşevimizle bu dayanışmayı kentimizin her noktasına taşıyoruz. Atakum Belediyesi olarak her zaman halkımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Ramazan ayımız hepimize hayırlı olsun.”
Vatandaşlardan Tam Not
İftar programına katılan vatandaşlar, sunulan hizmetten ve yemeklerin kalitesinden duydukları memnuniyeti dile getirerek Başkan Serhat Türkel’e teşekkürlerini iletti. Nezih bir ortamda, sıcak bir aile atmosferinde karşılandıklarını belirten bölge halkı, personelin güler yüzlü hizmetini de takdirle karşıladı.
Memleket Samsun Haber Sitesi
Samsun HABERİ
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.



