160*600 sol
Sitenin sağ 160 600

Samsun'da Ece ve Gencay'ın Muhteşem Düğünü

SAMSUN 19.10.2026 - 11:50, Güncelleme: 19.10.2026 - 11:50
 

Samsun'da Ece ve Gencay'ın Muhteşem Düğünü

İlkadım Belediye Meclisi MHP Grup Başkanvekili Tunç Demirel ve eşi Feyza Demirel'in kızları Ece ile Muhittin ve Nuran Ak çiftinin oğulları Gencay evlendi.
İlkadım Belediye Meclisi MHP Grup Başkanvekili Tunç Demirel ve eşi Feyza Demirel'in kızları Ece ile Muhittin ve Nuran Ak çiftinin oğulları Gencay, Samsun'da gerçekleştirilen muhteşem bir düğünle evlendi. Pamira Palace VİP Salonda düzenlenen ve şehrin iş, siyaset ve spor camialarını buluşturan düğün, bir çok önemli ismi bir araya getirdi. Genç çiftin nikah şahitliklerini MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Prof. Dr. İlyas Topsakal, AK Parti Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, MHP Samsun İl Başkanı Burhan Mucur, Kavak Belediye Başkanı Şerif Ün, Samsun Medya Grubu Yayın Kurulu Başkanı Necdet Uzun, KADEF Başkanı Şerif Korkmaz yaptı. Samsun'u buluşturan düğünde Ülkü Ocakları İl Başkanı Gökhan Yaşar, MHP İlkadım İlçe Başkanı Yavuz Anuk, MHP İlkadım Belediye Meclis Üyeleri İlkay Erkan, Ahmet Çağdaş Çatoğlu, Mustafa Umar, Davut Yolaydın ve Sertan Demirtaş da hazır bulundu. Samsun'un sevilen simalarından olan Niyazi Demirel'in torunu olan Feyza Demirel'in düğününde nikahı İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz kıyarken, çiftin evlilik cüzdanını MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Prof. Dr. İlyas Topsakal ile AK Parti Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz birlikte verdi. Memleket Samsun Haber Sitesi
İlkadım Belediye Meclisi MHP Grup Başkanvekili Tunç Demirel ve eşi Feyza Demirel'in kızları Ece ile Muhittin ve Nuran Ak çiftinin oğulları Gencay evlendi.


İlkadım Belediye Meclisi MHP Grup Başkanvekili Tunç Demirel ve eşi Feyza Demirel'in kızları Ece ile Muhittin ve Nuran Ak çiftinin oğulları Gencay, Samsun'da gerçekleştirilen muhteşem bir düğünle evlendi.

Pamira Palace VİP Salonda düzenlenen ve şehrin iş, siyaset ve spor camialarını buluşturan düğün, bir çok önemli ismi bir araya getirdi. Genç çiftin nikah şahitliklerini MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Prof. Dr. İlyas Topsakal, AK Parti Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, MHP Samsun İl Başkanı Burhan Mucur, Kavak Belediye Başkanı Şerif Ün, Samsun Medya Grubu Yayın Kurulu Başkanı Necdet Uzun, KADEF Başkanı Şerif Korkmaz yaptı. Samsun'u buluşturan düğünde Ülkü Ocakları İl Başkanı Gökhan Yaşar, MHP İlkadım İlçe Başkanı Yavuz Anuk, MHP İlkadım Belediye Meclis Üyeleri İlkay Erkan, Ahmet Çağdaş Çatoğlu, Mustafa Umar, Davut Yolaydın ve Sertan Demirtaş da hazır bulundu.

Samsun'un sevilen simalarından olan Niyazi Demirel'in torunu olan Feyza Demirel'in düğününde nikahı İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz kıyarken, çiftin evlilik cüzdanını MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Prof. Dr. İlyas Topsakal ile AK Parti Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz birlikte verdi.

Memleket Samsun Haber Sitesi

Samsun HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve memleketsamsun.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.